Close

Exterieur

Exterieur

Onder de noemer ‘buitenreclame’ schaart Expo & Sign alle presentatiemiddelen voor aan of op uw pand of bedrijfsterrein. Dit kan varieren van opvallende lichtreclame tot heldere bewegwijzering – alles wat kan dienen om de uitstraling van uw bedrijf te ondersteunen en te versterken. Op basis van uw wensen en behoeften maken onze grafische ontwerpers een creatief voorstel op maat. Dit ontwerp geeft u een goede indruk van het toekomstige beeld van uw pand of terrein. Leidend in onze ontwerpen zijn de technische en financiële haalbaarheid. Specialisten in elke uitvoerde discipline hebben we in eigen huis en dit  garandeert een strakke afstemming en een snelle realisatie.


Gevelreclame

Gevelreclame is een verzamelnaam voor alle mogelijke toepassingen van reclame op of aan uw bedrijfspand.

Meer over gevelreclame
Reclame borden

Sponsorborden, gevelborden, containerborden, V- borden, bouwborden: Expo & Sign levert het passende reclamebord.

Meer over reclame borden
Reclamezuilen

Een goede reclamezuil verhoogt de attentiewaarde voor uw product of bedrijf. Er zijn meerdere opties mogelijk.

Meer over reclamezuilen
Projectborden

Projectborden zijn er in allerlei soorten en maten: van klein tot groot, met een houten constructie of in aluminium met spandoek.

Meer over projectborden
Externe bewegwijzering

Kantoor, expeditie of personeelsingang: iedereen die op uw bedrijfsterrein komt, moet in één opslag kunnen zien waar hij/zij moet zijn.

Meer over externe bewegwijzering
Vlaggen & masten

Masten in aluminium of polyester, geschikt voor vlaggen of banieren, met of zonder kantelanker. Laat de vlag voor u werken!

Meer over vlaggen & masten
Spandoeken & Frames

Uitgevoerd in bisonyl of meshdoek; spandoeken zijn een populair en makkelijk toepasbaar communicatiemedium. Meer over spandoeken & frames
test