Close

Over ons

Expo & Sign is gericht op het presenteren en adviseren van bedrijven op het gebied van visuele presentatie.

Expo & Sign is al ruim 10 jaren bekend als partner in de Standbouw, Reclame en Interieurbouw branch. Gelegen in het noorden met een directe verbinding aan de Duitse A31, zijn wij flexibel in het bouwen van stands voor al onze nationale en internationale klanten op beurzen in heel Europa, of zelfs hierbuiten zoals bijvoorbeeld in de Verenigde Staten of Rusland.Wat doen wij

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Standbouw, Reclame en Interieurbouw


Standbouw

Expo & Sign zorgt voor een succesvolle beurs presentatie in alle Europese landen, of zelfs daarbuiten voor al onze klanten op basis van de volgende waarden: Flexibiliteit, Service gericht, Goede kwaliteit/ prijs verhouding.

Reclame

Expo & Sign kan uw zichtbaarheid zowel aan de gevel of op de voertuigen tot en met het drukwerk en alle logo dragende uitingen verzorgen van af het ontwerp tot aan de uitvoering realiseren.

Interieurbouw

Expo & Sign kan met recht zeggen dat we voor elke klant een interieur oplossing hebben, zowel in de ontwerp fase als in de productie tot en met het plaatsen op locatie hiervan.

Roy Koch

Eigenaar , InDiv Solutions B.V.

Al geruime tijd klant en zeer tevreden

Laatste nieuws

Een kort overzicht van het laatste nieuws. Kijk voor meer nieuws op onze Nieuws pagina!

NOWEXPO! lanceert website!

NOWExpo! heeft sinds vandaag de website gelanceerd met behulp van InDiv Solutions B.V. Het partnerschap tussen de 2 bedrijven ontstond in 2014 na een samenwerking op de BedrijvenContactDagen in Emmen.…
test